Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید گودرزی بازیگر سینما و تلویزیون و مجری "کودک‌شو" تلویزیون را محل تولد و خانه‌اش می‌داند و آرزو می‌کند تلویزیون از همه طیف‌ها برای آثار خودش استفاده کند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،  تاکنون برنامه‌های زیادی در ژانر کودک و خانواده از قاب تلویزیون به نمایش درآمده‌اند اما "کودک‌شو" جزو برنامه‌هایی است که گام‌های مؤثری در جهت تحکیم ارکان خانواده برداشته که الگوهایش برخلاف عمده برنامه‌های تلویزیونی که چون شویی بیشتر از بومی‌گرایی و تکیه بر زیبایی‌های ایرانی، نگاه کاملاً خارجی به همه چیز دارند، رفتار نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی برنامه‌هایی که نوع دیالوگ‌ها، شوخی‌ها و میزانسن‌ها و لوکیشن‌هایشان را از ظواهر نمونه‌های ساخته شده خارجی برداشت می‌کنند.

این روزها "کودک‌شو" همچون گذشته در فرهنگسرای بهمن بدون تماشاگر و شرایط سخت کرونایی مشغول آماده کردن فینالی جذاب برای عید نوروز و قسمت‌های متنوع و جالب توجهی برای ماه رمضان 1400 است. روزهایی که بدونِ پژمان بازغی مجری قدیمی این برنامه تلویزیونی سپری می‌شود؛ چند صباحی حمید گودرزی به صندلی اجرای این برنامه تکیه زده و توانسته با اجراهایش مورد استقبال بیننده پروپاقِرصِ این برنامه تلویزیونی قرار بگیرد. آیتم‌ها و رقابت‌هایی که هر روز در حال نو شدن‌اند و بخش‌هایی هم که به رقابت‌های نوروزی اضافه شده‌اند. 

وقتی به رضا نصیری‌نیا کارگردان و مرد شماره اولِ برنامه "کودک‌شو" می‌رسیم از خلاقیت و نوآوری می‌گوید که در شرایط کرونا بیشتر به کار آمد؛ چرا که عدم حضور تماشاگران مقداری هیجانِ رقابت را می‌انداخت و برای حفظ این شرایط باید آیتم‌سازی متنوع و تغییرِ بخش‌های رقابتی این برنامه را در دستور کار قرار می‌گرفت که این اتفاق افتاد. البته او به سؤالی درباره انتقاد برخی از مخاطبین نسبت به بزرگسال‌شدن این برنامه تلویزیونی هم پاسخ داد. دوربین تسنیم هم به سراغِ حمید گودرزی مجری جدید برنامه "کودک‌شو" رفت و لحظاتی با او به گفت‌وگو نشست که ویدئوی آن در ادامه منتشر شده است.

چقدر کرونا "کودک‌شو" را وارد چالش کرد؟/ عید را مردمی‌تر می‌گذرانیم

مشروح این گزارش را در ادامه بخوانید:

رضا نصیری‌نیا کارگردان برنامه "کودک‌شو" در خصوص این ویژه‌برنامه نوروزی به خبرنگار تسنیم  گفت: شب عید ما وارد مرحله فینال می‌شویم و رقابتِ جذاب و دلچسبی را مخاطبین خواهند دید. آیتم‌ها و رقابت‌ها تغییر کرده تا خانواده‌های شرکت‌کننده با چالش بیشتری به رقابت بپردازند. ما میهمان نیاوردیم تا مثلِ برنامه‌های دیگر نباشیم و عید نوروز را بیشتر مردمی می‌گذرانیم. اما مسابقات جذاب و آیتم‌هایی از فصول قبل که حدوداً 270 هنرمند حضور پیدا کردند، داریم که به نوعی خاطره‌بازی است. این آیتم‌ها خالی از لطف نیست و جذابیتی را برای بیننده ایجاد خواهد کرد. به هر حال تصمیم برنامه‌ساز این بوده که مردمی‌تر به استقبال بهار 1400 برویم. 

وی با اشاره به پخش ویژه "کودک‌شو" از 29 اسفندماه، تأکید کرد: از روز 29 اسفندماه، برنامه ویژه ما آغاز خواهد شد و چهار شب ما ساعت 23 روی آنتن خواهیم بود و سه شب هم "خندوانه"؛ این مراحل فینال و نهایی ادامه خواهد داشت تا عید فطر که برنده و قهرمان اصلی این فصل معرفی خواهد شد. 

نصیری‌نیا در پاسخ به این سؤال که چقدر کرونا برای این برنامه چالش ایجاد کرد، گفت: وقتی حضور تماشاچی به دلیل شیوع کرونا حذف شد، مقداری هیجان برنامه کاهش پیدا کرد. پروتکل‌ها را با جدّیت رعایت می‌کنیم اما به دلیل اینکه با کودک درگیریم، ریسک نکردیم و حتی حداقلی هم تماشاچی نیاوردیم. به جای آن سعی کردیم با خلاقیت در برنامه‌سازی و آیتم‌سازی، هیجان و جذابیت را حفظ کنیم. خدا را شکر مخاطب درک کرد و ریزش نداشتیم. 

آیا "کودک‌شو" فصل بعدی دارد؟

او درباره ادامه "کودک‌شو" در فصل‌های بعدی، توضیح داد: یک سال و چند ماه، عوامل و هنرمندان این کار، روی این فصل کار می‌کنند و برای ادامه حتماً باید به ایده و اتفاق جدیدی برسیم. با  مدیران شبکه هماهنگ کنیم ان‌شاءالله قطعاً در خدمت مردم خواهیم بود.

انتقاد برخی از مخاطبان به بزرگسالانه‌ شدن "کودک‌شو"/ پاسخ کارگردان

نصیری‌نیا در پاسخ به این سؤال که برخی اعتقاد دارند "کودک‌شو" نسبت به قبل بزرگسالانه‌تر شده است، خاطرنشان کرد: ما از ابتدا هدفی داشتیم که "کودک‌شو" را راه‌اندازی کردیم و آن توجه بیشتر به کودکان است. برنامه‌ای که هنوز هم محوریت آن کودک است؛ نمی‌خواستیم شوی کودک بسازیم. سیاستگذاری‌مان این بود در فصل اول کودک را نشان دهیم و اهمیت کودک و جذابیت‌های کودک را به مردم نشان دهیم. کم‌کم مهارت‌هایی برای تربیت کودک، پدرها و مادرها استفاده کنند. 

می‌خواستیم بگوییم بچه‌ها مهم‌ترند

او تأکید کرد: فرق "کودک‌شو" با برخی از برنامه‌های دیگر این است که پیام را مستقیم به مخاطب نمی‌دهد. آیتم‌هایی داشتیم درباره شناخت همسران نسبت به دیگر؛ برای انتقال بهتر مفاهیم آن از عناصری مثل توپ شلیک کردن برای این شناخت استفاده کردیم. بخش دوبله‌شوی ما برای این بود که قصه‌گویی ترویج پیدا کند؛ در قالب کوکی برای کودکان قصه بگویند و انیمیشنی را دوبله کنند. در فصل چهارم که کرونا آمد، این کرونا باعث شد تفریح و سرگرمی‌ها محدودتر شوند، وارد حوزه بازی شدیم تا نشاط در خانه‌ها بالاتر برود. حتی اعصاب‌سنج ما را همه درست می‌کنند و رونق پیدا کرد. این اتفاقات را به عمد آوردیم تا کودک مسئله همه ما باشد. برخی از برنامه‌ها توجه ندارند و میانِ کودکان مسابقه می‌گذارند و با توصیه و رهنمودهای روانشناسان و کارشناسان منافات دارد؛ همه کودکان در مسابقه و رقابت و یا هرچیز دیگری برنده‌اند. 

حمید گودرزی و اجرای "کودک‌شو"/ باورشان کنیم

حمید گودرزی که بعد از "پنج ستاره"، برای دومین بار مجری برنامه‌ای می‌شود؛ اما این بار برنامه‌ای با کودکان و آن هم "کودک‌شو". او با این نکته، گفت‌وگویش را با خبرنگار تسنیم  آغاز کرد: اتفاق خوبی بود که در خدمتِ کودکانم. هیچ سختی ندارد و باید با این قشرِ مهم و حساس، روراست و مهربان باشیم و شاید مهم‌تر از همه باورشان کنیم. مردم باید ارزیابی کنند اما بازخوردهایی که شنیدم و به من گفتند مردم راضی‌اند امیدوارم این اتفاق در ادامه هم بیفتد.

تلویزیون محل تولد و خانه من است/ خیلی‌ها از این خانه رفته‌اند!

او درباره کارهایی که تلویزیون باید در سال 1400 پیش ببرد و انتظاری که از تلویزیونی‌ها دارد، تأکید کرد: این حمید گودرزی که ایجاد شد و تولد پیدا کرد، از تلویزیون بوده است. پس تلویزیون خانه ما است مثل امثال من که جزو قدیمی‌های تلویزیون‌اند. احساس می‌کنم تلویزیون در شرایط کرونا نه تنها پا عقب نکشید بلکه کارهای خوب و متنوعی ساخته و می‌سازد. این اتفاق مهمی است اما اتفاقی که افتاده دوستان‌مان رفته‌اند. خیلی‌ها متأسفانه الان در تلویزیون کار نمی‌کنند و این خوب نیست. زمانی بود که همه افراد و هنرمندان از همه طیف‌ها در تلویزیون بودند. امیدوارم مثلِ گذشته همه هنرمندان در تلویزیون کار کنند و آثار متنوع و خوبی را شاهد باشیم.

از نقش حمید گودرزی در سریال "طلاق" تا نقش یک روحانی در سینما

گودرزی در ادامه آرزو کرد که کرونا برود؛ " اول و آخر آرزوی من رفتن کرونا است". او همچنین درباره فیلم‌های آماده و حضورش در سریال تلویزیونی "طلاق" ابوالقاسم طالبی، گفت: هم سینمایی دارم و هم سریال؛ سریال "طلاق" ابوالقاسم طالبی که نقش کوتاهی دارم و خودِ حمید گودرزی را بازی می‌کنم. فیلم "شب لرزه" محمدرضا رحمانی، سریال "پیکسل" حامد عنقا و فیلم‌ سینمایی "سلام علیکم حاج آقا" را آماده نمایش دارم که هرکدام به نمایش درآیند خوشحال می‌شوم. البته در کار حسین تبریزی (سلام علیکم حاج آقا) نقش یک روحانی را بازی می‌کنم. 

خنده معروف و تلویزیون ندیدن چند سلبریتی!

او همچنین درباره خنده معروفش در برنامه "کودک‌شو" و سلبریتی‌هایی که می‌گویند تلویزیون نمی‌بینیم، گفت: تلویزیون در خانه‌ همه ایرانیان هست و مربوط و محدود به چند سلبریتی نمی‌شود. بخواهیم یا نخواهیم، خوشبختانه یا متأسفانه، تلویزیون وسیله جمعی برای تمام ایرانیان است. در خصوص خنده‌ معروفی که درباره‌اش صحبت می‌شود در بخش توپخانه "کودک‌شو" ایجاد شد که آقای نصیری‌نیا خوش‌شان آمد و از آن استفاده می‌کنم.

دستِ پُر شبکه نمایش با 6 باکس ویژه/ نوروز 1400، سینمای تلویزیون برقرار استدر پشتِ صحنه "سینمای کوتاه" تلویزیون چه می‌گذرد؟چرا شبکه انگلیسی‌زبان تلویزیون، اسرائیل را نگران کرده است؟محمدرضا گلزار دوباره مجری شد/ کوچ از تلویزیون به نمایش خانگی

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سریال رسانه ملی عید نوروز شبکه نسیم تلویزیون سریال رسانه ملی عید نوروز شبکه نسیم تلویزیون حمید گودرزی برنامه ها نصیری نیا آیتم ها کودک شو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۲۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند حقیقت درباره نادر طالب‌زاده

دوست قدیمی‌اش سلیم غفوری می‌گوید که بزرگترین آرزویش این بود روزی را ببیند رژیم صهیونیستی در این دنیا نیست و این روزها همه دنیا پرچم مبارزه و مقابله با اسرائیل را به اهتزاز درآورده‌‌اند، جایش بیشتر از هر زمانی دیگر، خالی است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، نهم اردیبهشت‌ماه سال 1401 روزی که همه جهان فریاد مرگ بر اسرائیل سر می‌دادند خبر درگذشت یک متفکر و پژوهشگر رسانه به گوش رسید. آن روز، روز قدس بود و نادر طالب‌زاده برای همیشه چشم از جهان فروبست. مردی که با همه سختی‌ها و پیچیدگی‌ها کنفرانس افق نو را راه انداخت. 

سال‌ها دبیری جشنواره فیلم عمار را برعهده داشت و به کارگردانی سریال «بشارت منجی» هم شناخته می‌شود. ساخت چندین مستند و البته اجرای برنامه «عصر» شبکه افق تنها گوشه‌ای از فعالیت‌های اوست، نادر طالب‌زاده را  بیش از هرچیزی با فعالیت‌های انقلابی‌اش می‌شناسیم؛ در حالی که از 16 تا 26 سالگی در آمریکا زندگی می‌کرد همزمان با وقوع انقلاب به کشور بازگشت تا صدای آن باشد، خط او، خط انقلاب بود.

همان‌جا که سخنان امام خمینی (ره) را از مطبوعات درست چندماه قبل از عزیمتشان به پاریس پیگیری می‌کرد و در خاطراتش عنوان کرد که از این سخنان بسیار متأثر شده است. کارگردانی که معتقد بود به هیچ جبهه‌ای جز انقلاب تعلق ندارد، خودش می‌گوید «من در آمریکا مشاهداتی داشتم که بعدها خیلی به دردم خورد» همین هم شد بعدها هم در قالب جشنواره «عمار» و هم کنفرانس افق نو ابعادی تازه از این کشور را هویدا کرد.

طالب‌زاده اما نقشی در ماندگاری حوادث تسخیر لانه جاسوسی را هم دارد، او که در سال‌های اخیر به واسطه فعالیت‌های ضد استکباری‌اش در لیست تحریم‌های آمریکا هم قرار گرفت، از اولین کسانی بود که در قالب تیم مستندسازی در صحنه تسخیر سفارت آمریکا حاضر شد و وقایع آن روزگاران را ثبت و ضبط کرد، ساخت همین مستند هم سرآغاز همکاری او با صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران شد.

حقیقتی که نادر طالب‌زاده از داود میرباقری گفت/ نخستین سالگرد درگذشت مبدعِ برنامه زنده تلویزیونی + فیلم

برنامه «عصر» را می‌توان یکی از مهمترین‌های فعالیت‌های او در بستر تلویزیون محسوب کرد، برنامه‌ای که پلی ارتباطی و البته حلقه‌ای برای گردآوری چهره‌های استکباریستیز بود، همان هدفی که نادر طالب‌زاده دنبالش می‌کرد. طالب‌زاده البته همین هدف را در کنفرانس افق نو هم پیگیری کرد، همایشی که ابتدا با عنوان «هالیوودیسم» آغاز به کار کرد اما بعدها با تغییر نام چهره‌هایی از کشورهای مختلف جهان را به خود دید.

اما به مناسبت سالروز درگذشت او نگاهی به چند حقیقت از این متفکر انقلابی داریم که سیدسلیم غفوری قائم‌مقامِ این روزهای معاونت سیما و مدیر سال‌های نه چندان دور شبکه مستند و افق سیما آنها را بازگو کرد.

غفوری از این نکته آغاز کرد: اگر بخواهم درباره حاج نادر در یک جمله بگویم او در هر زمانی پیشتاز عرصه رسانه بود. با فهم درست از نیاز آن مقطع، واردِ فضای رسانه می‌شد. وقتی به زمانِ‌جنگ او نگاه کنیم ساخت مستندهای دوران دفاع‌مقدس را با شکل و شمایلی درست پیش می‌برد. اگر به روایت مظلومیت مردم بوسنی رسید که در مقطعِ خودش بهترین کار بود، «خنجر و شقایق» را ساخت. کارهای مختلفی که در حوزه مقاومت در دستور کار قرار داد مثل مجموعه «عصر انتظار» و مجموعه «نسل فراموش شده» که راجع به اردوگاه‌های فلسطینی‌ها بود جزو کارهایی است که هنوز هم ماندگارند و درباره‌شان می‌توان ساعت‌ها صحبت کرد. 

این مدیر در تلویزیون از وجوه متمایز برنامه‌سازی نادر طالب‌زاده گفت؛ «مهمترین نکته‌ای که طالب‌زاده در عرصه برنامه‌سازی داشت فهم کامل نسبت به موضوعی بود که در دستورِ کار خودش قرار می‌داد. بنابراین دست روی نقاطی می‌گذاشتند شاید برای خیلی از افراد، این نقاط مکشوف نبود و پنهان مانده است. نقاط پنهان را می‌آوردند و روی آن ذره‌بین می‌گذاشتند و آن نقاط پنهان را برجسته می‌کردند. در تلاش بودند خودشان را تسلیمِ جریان غالب رسانه‌ای نکنند؛ واقعاً اگر در یک موضوعی به چیزی می‌رسیدند و می‌آمدند خیلی آن را شجاعانه و با صراحت بیان می‌کردند.

در واقع وجوه تمایز او صراحت، فهم درست موضوع و تلاش برای کشف حقیقت بود. شما در مجموعه "خنجر و شقایق" این تفاوت و وجوه تمایز را می‌بینید. این فقط یک مستند جنگی صرف نیست و گزارش از نبرد جنگ در بوسنی نبود. "خنجر و شقایق" در پی کشف حقیقتی بود که در ظاهر و پوسته جنگ جریان داشت و این "خنجر و شقایق" را به عنوان اثری متفاوت خلق کرد.»

اما شاید نگاه صهیونیست‌ستیزی و استکبارستیزیِ نادر طالب‌زاده در جای جایِ فعالیت‌های فرهنگی و هنری او دیده شود؛ همان‌گونه سلیم غفوری به آن اشاره کرد: «او همیشه مهمترین دغدغه‌اش این بود آن‌چیزی که به عنوان صهیونیست جهانی شناخته می‌شود را معرفی کند. این خط را او در برنامه «راز» دنبال کرد و در کارهای دیگرِ او می‌توان به وضوح مشاهده‌اش کرد. در سریال «بشارت منجی» هم این نگاه دیده می‌شود.

طالب‌زاده در دوران جنگ برای مستندسازی دفاع‌مقدس از هیچ تلاشی دریغ نکرد و در طول 30 سال دیگر، عمرش را صرفِ مبارزه با صهیونیست کرد. نکته مهمی است که او در روزِ منتسب به مبارزه با صهیونیست و حمایت از مردم فلسطین، این دنیا را ترک کرد. به نظرم بزرگترین پیام فوت ایشان در روز قدس این است نادر طالب‌زاده قهرمان مبارزه با صهیونیست و اسرائیل بود. به نظرم این نکته نباید در هیچ مطلبی از طالب‌زاده، مغفول بماند. یا ماجرای تحریمِ او از سویِ آمریکایی‌ها که بابتِ برپایی افق نو اتفاق افتاد. چرا که افق نو در پی افشای ماهیت صهیونیست جهانی بود و آنها متوجه شدند او خلاف جریان رسانه‌ای مسلط بر جهان عمل می‌کند.»

او بزرگترین آرزوی طالب‌زاده را از بین رفتن رژیم صهیونیستی دانست و گفت: بزرگترین آرزویش این بود روزی را ببیند رژیم صهیونیستی در این دنیا نیست و رژیم صهیونیستی دچار زوال شده است.  سال‌ها برای مسئله افشای ماهیت جریان صهیونیستی در دنیا تلاش کرد. شاید به حق باید بگوییم ایشان سردار رسانه‌ای مبارزه با صهیونیسم و سردار جبهه فرهنگی انقلاب بودند.

شاید یکی از حقایق دیگر زندگی او پرورش نیرو در فضای هنر و رسانه انقلاب باشد؛ به تعبیر غفوری، او در طول این سه دهه برای پرورش نیرو در فضای هنر و رسانه از هیچ تلاش و کوششی دریغ نکرد. آموزش به بچه‌های رسانه‌ای خارج از کشور مثل دوستان لبنانی و افغانستانی تا داخل کشور که دوره‌های مختلفی برگزار کرد و ساعت‌ها کارشان را می‌دید و راهنمایی‌شان می‌کرد. برای رشد و آموزش بچه‌های رسانه‌ای جبهه انقلاب واقعاً وقت می‌گذاشت. شاید یکی از بزرگترین کارهای او نسلی باشند که امروز در این عرصه فعالیتِ چشمگیری دارند و شاگردانِ نادر طالب‌زاده‌اند. 

در سالروز درگذشت او شاید یادآوری این نکته جالب باشد؛‌ نادر طالب‌زاده بارها درباره غفلت نسبت به عدم ساخت فیلم، مستند و کارهای نمایشی درست درباره اهل‌بیت و فضایِ دینی گلایه‌ها کرده بود؛ او همواره به نگاه جهانی و بین‌المللی در این عرصه تأکید می‌کرد. "ما باید روایت‌های دینی و مذهبی‌مان را چارچوب و ساختار بین‌المللی ببخشیم و اصلاً نویسندگان و پژوهشگران این حوزه باید به این سمت و سو بروند تا دیگر عوالم جهانی هم به پاسخ‌ پرسش‌ها،‌ ابهامات و نظریات دینی‌شان دست یابند."

و یک نکته جالب درباره راه افتادن گفت‌وگوی زنده در تلویزیون است؛‌ نادر طالب‌زاده در یکی از گفت‌وگوهایی که با خبرگزاری تسنیم داشت درباره سریال‌های دینی تلویزیون به این نکته جالب اشاره کرد که گفت‌وگوی زنده را در تلویزیون راه انداخته است. او گفت:  "یادم می‌آید به علی لاریجانی رئیس سازمان صداوسیما وقت پیشنهاد دادم صداوسیما برنامه گفتگوی زنده‌ای ندارد و در حالی که تلویزیون کشورهای دیگر با گفتگوهای زنده انتقادی، سرپا بودند. خوشبختانه این پیشنهاد مورد قبول قرار گرفت و این کار از شبکه پنج شروع شد برنامه‌ای تحت عنوان «شباهنگام» که کار سیاسی و جنگ نرم با من بود. البته ناگفته نماند که برخی‌ها را هم می‌خواستیم همچون ازغدی که به واسطه این برنامه دیده شد، دیده شوند اما تلویزیون جلویشان را گرفت. آنقدر نمی‌شودهای سازمان زیاد شد که من به عنوان طراح برنامه ترجیح دادم استعفا بدهم."

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چند حقیقت درباره نادر طالب‌زاده
  • لیلا بلوکات با «خارشتر» به صحنه تئاتر می‌آید
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند/ انتقاد پیشکسوت نمایش عروسکی از وفور جیغ، دست و هورا در تلویزیون!
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند/ انتقاد پیشکسوت نمایش عروسکی از وفور جیغ و دست هورا در تلویزیون!
  • بازگشت «خوش نمک» به تلویزیون با مجریان جدید
  • حمید رسایی: هیات رییسه مجلس باید امکانات ابتدایی مانند خانه و خودرو برای نمایندگان فراهم کند
  • بدقولی کنداکتوری تلویزیون این بار با برنامه «هفت»
  • برگزاری جشن تولد برای مجموعه کتاب‌های پیامبران اولوالعزم در نمایشگاه کتاب
  • «غریبه» سریالی درباره نخبه داروسازی به زودی روی آنتن می‌رود
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی